WSV de Bijland

activiteiten

Geplande activiteiten 2019

Zondag 13 oktober

Afsluiting van het seizoen in het clubgebouw met de inmiddels traditionele erwtensoep.

Gemaaidgras maaien

De waterplaten die een deel van de plas bedekken worden gemaaid. (Foto 8 augustus 2019)
10 augustus 2019. Inmiddels is er gemaaid. Op enkele kleine groene plekken na, is de plas weer mooi blauw.

Cursus Klein Vaarbewijs 1 & 2 en Basiscertificaat Marifonie

Veiligheid op het water staat voorop. Watersportvereniging De Bijland wil haar steentje bijdragen om eenieder die het water op gaat te wijzen op veiligheid en verantwoordelijkheid. Naar zichzelf, maar ook naar zijn/haar passagiers en andere watersporters.
Wij doen dit door o.a. cursussen te organiseren voor het Klein Vaarbewijs-1 en Klein Vaarbewijs-2. Hiervoor hebben wij twee leraren bereid gevonden u te begeleiden richting het examen
.

Klein Vaarbewijs 2 (VB2)

Start, do. n.t.b. 20:00 (6 weken)

Inschrijven via deze link link

Basiscertificaat Marifonie

Start, do. n.t.b. 20:00 (2 weken)

Per cursus hebben wij plaats voor maximaal 15 cursisten. Dus meld u vroegtijdig aan!! Onze cursussen worden in ons clubhuis ‘de Zuidoosthoek’ op de steiger gegeven. Incl. koffie en/of thee. De cursussen zijn Nederlandstalig!! Informatie in deze brochure. Inschrijven via dit formulier. Of mail naar Rutger Heil. Ook voor inwoners uit onze buurlanden, mits zij de Nederlandse taal machtig zijn en een geldig identiteitsbewijs hebben.