wsv-de-bijland-woordlogo
wsv-de-bijland-logo

agenda

Alle sanitaire voorzieningen zijn gesloten (maatregel RIVM)
De Jachthaven is gesloten voor bezoekers. Alleen geopend voor ligplaatshouders maximaal 2 personen per ligplaats, uitgezonderd kinderen.
Het is niet toegestaan zich onnodig op de steigers te bevinden.
Geef elkaar de ruimte, houdt 1,5 meter afstand van elkaar.
Trailer helling gesloten alleen op afspraak voor ligplaats houders.
Strand en weide gesloten.

Geplande activiteiten 2020

Zet het vast in de agenda, meer details volgen!

Afgelast i.v.m. Corona: Zondag 19 april opening

Gezellige opening seizoen, Brunch in het clubgebouw

Afgelast i.v.m. Corona: Zaterdag 30 mei Achterdekverkoop in de hele jachthaven

Verkoop uw overtollige bootbenodigdheden.

Zaterdag 4 juli barbecue

Gezellige barbecue voor leden en aanhang.

barbecue

Zaterdag 22 augustus Down the hill

Spektakel en pret voor jong en oud langs de waterkant.

down-the-hill-op-de-bijland

Zondag 11 oktober Erwtensoep (onder voorbehoud)

Afsluiting van het seizoen in het clubgebouw met de inmiddels traditionele erwtensoep.

erwtensoep

Rijkswaterstaat voert resterende werkzaamheden uit aan sluizen in Nederrijn en Lek

(Bron: Henk Wuestman Secretaris Regio Rivierengebied, KNWV 30 maart 2020)

Rijkswaterstaat renoveert de drie stuwcomplexen (Driel, Amerongen en Hagestein) in de Nederrijn en Lek.

Stremmingen in weekendnachten

Hieronder ziet u tijdens welke weekendnachten bepaalde sluizen zijn gestremd. Deze stremmingen zijn nodig om het werk voortvarend en op een verantwoorde manier uit te voeren.

18 april 20:00 t/m 23:00 Amerongen

9 - 10 mei 20:00 t/m 08.00 Amerongen

16 -17 mei 20:00 t/m 08:00 Amerongen

17 - 18 mei 20:00 t/m 06:00 Amerongen

20 - 21 juni 20:00 t/m 06:00 Driel

11 - 12 juli  20:00 t/m 06:00 Driel

1 - 2 augustus 20:00 t/m 06:00 Hagestein

Beperkingen voor de scheepvaart.

Andere werkzaamheden kunnen wel worden uitgevoerd in combinatie met bediening. Hierbij gelden wel enige beperkingen.

6 - 7 mei 19:00 t/m 06:00 Driel

18 mei / 08:00 t/m 17:00 Hagestein

Schutten met gebruik van de benedenkolk. Daardoor is er een lengtebeperking van 90 meter. Indien u uw aankomst tenminste een halfuur vooraf aan de sluismeester meldt, worden de werkzaamheden onderbroken zodat met de volledige sluiskolk kan worden geschut.

19 mei / 08:00 t/m 17:00 Hagestein

Schutten met gebruik van de bovenkolk. Daardoor is er een lengtebeperklng van 110 meter. Indien u uw aankomst tenminste een halfuur vooraf aan de sluismeester meldt, worden de werkzaamheden onderbroken zodat met de volledige sluiskolk kan worden geschut.

25 mei 08:00 t/m 17:00 Amerongen

26 mei 08:00 t/m 17:00 Amerongen

Schutten met gebruik van de bovenkolk. Daardoor is er een lengtebeperking van 154 meter. Indien de aankomst tenminste een halfuur vooraf aan de sluismeester wordt gemeld worden de werkzaamheden onderbroken zodat met de volledige sluiskolk kan worden geschut

27 mei 19:00 t/m 06:00 Driel

1 juni 08:00 t/m 17:00 Driel

Schutten met gebruik van de benedenkolk. Daardoor is er een lengtebeperking van 90 meter. Indien u uwaankomst tenminste een halfuur vooraf aan de sluismeester meldt, worden de werkzaamheden onderbroken zodat met de volledige sluiskolk kan worden geschut.

2 juni 08:00 t/m 17:00 Driel

Schutten met gebruik van de bovenkolk. Daardoor is er een lengtebeperking van 154 meter. Indien u uw aankomst tenminste een halfuur vooraf aan de sluismeester meldt, worden de werkzaamheden onderbroken zodat met de volledige sluiskolk kan worden geschut.